Vinno
 

CV-koll

När du som arbetssökande ska söka nytt jobb är det viktigt att du har en bra meritförteckning och personligt brev i din jobbansökan. Vår målsättning är att hjälpa just dig att fixa det där jobbet som du alltid drömt om. Vi riktar oss till nyutexaminerade och arbetsökande som arbetat ett tag, men känner sig osäkra om hur man ska formulera sig. 
 
Hos oss får du hjälp med  bland annat CV-mallar, en komplett CV-guide, exempel på ansökningsbrev, exempel på meritförteckning, tips på hur du förbereder dig för en arbetsintervju och viktiga råd för just din arbetsansökan.

Klar bild
När du ska söka jobb är det inte bara viktigt att ha rätt utbildningen, meriter eller referenser. Det gäller att i jobbansökan på ett bra sätt presentera att man har dessa och att du skulle göra ett bra jobb. Det görs bäst genom att skriva en riktigt och väl framställt meritförteckning. En meritförteckning som ger en klar bild över dina erfarenheter och utbildning. Din arbetsansökan ska också innehålla ett bra personligt ansökningsbrev i vilket du ska förklara för mottagaren vem du är, vad du kan och varför du vill jobba på just den här arbetsplatsen.

Anpassa
Att anpassa sitt personliga brev för varje jobb man ska söka är viktigt. Detta är för att det är viktigt att visa varje arbetsgivare att man ansträngt sig för att söka jobb hos just dem. Kontakta någon av oss för att lyckas med ditt jobbsökande!