Vinno
 

Lediga tjänster

Här finner du våra publika uppdrag. 
Vi får även in search-uppdrag som inte syns här, så tveka inte att kontakta oss!

Ladda hem pdf

Administratör till IT utvecklingsföretaget aMuze Interactive
aMuze Interactive AB har utvecklat och lanserat en ny produkt som heter iPosterSessions. Det är en smart online plattform där man kan skapa, distribuera och presentera interaktiva multimedia presentationer. Nu söker vi en administrationsassistent som gillar att jobba med olika stimulerande arbetsuppgifter. Du kommer att ha ett inspirerande administrativt jobb i en högteknologisk bransch där utvecklingen stadigt går framåt. Vi som arbetar på aMuze Interactive är en öppen och välkomnande grupp som når våra målsättningar tillsammans och som jobbar med den absolut senaste tekniken.
Administratör till Celltech
Celltech är Nordens ledande batterileverantör. Nu söker vi en administratör som kommer att utvecklas inom sina arbetsuppgifter. Du kommer att ha ett inspirerande administrativt jobb i en teknisk bransch där utvecklingen går stadigt framåt. Vi som arbetar på Celltech är ett glatt gäng som når våra målsättningar tillsammans och som jobbar med den absolut senaste tekniken.
Webbutvecklare till Delta Projects
Har du landat i din utvecklarroll och tryggt kan luta dig tillbaka på din gedigna erfarenhet? Vaknar du varje morgon med nya idéer för olika problem. Drivs du av friheten att skapa eget och samtidigt älskar att göra, leverera och se resultatet av din kreativitet? Då är du som vi.