Vinno
 

Key Account Manager/ Säljande projektledare till MatchAds

Nu söker vi en Key Account Manager som på sikt kan avancera som produktansvarig.  Du kommer att ha ett mycket inspirerande säljjobb i en digital bransch, där vi knyter till oss nya partners kontinuerligt och där utvecklingen går stadigt framåt.

MatchAds är ett modernt mediebolag i centrala Stockholm. Vi som arbetar på MatchAds är ett glatt gäng som når våra målsättningar tillsammans och jobbar med den senaste tekniken. En avancerad teknik där vi matchar våra annonsörers kampanjer med det redaktionella innehållet på sajterna och besökarnas intresse.

Din roll

Du kommer att sälja annonser i Sveriges största kontextuella premiumnätverk och du ska ansvara för hela den digitala affären. Du sköter hela säljprocessen själv, alltifrån att boka möten och genomföra dem till avtalsförhandling och avslut. Du ska lära känna kunderna, kundernas behov och affärer för att kunna möta deras förväntningar. Din viktigaste arbetsuppgift som säljare kommer vara att utveckla kundrelationen, mycket genom personliga möten, men även via telefon och mail. Du bearbetar både direktkund och mediebyråer.

Din profil

För att lyckas på MatchAds tror vi att du;

  • har digital erfarenhet
  • är en ansvarsfull person med affärsfokus
  • har erfarenhet av programmatisk försäljning
  • har höga ambitioner
  • har en vilja att bli bäst och gillar utmaningar
  • stort eget driv och målinriktad
  • är en prestigelös lagspelare
  • några års erfarenhet som mediasäljare

Vi erbjuder

Ett lönsamt och utvecklande säljjobb i en digital mediebransch. En bra grundlön med attraktiv provisionsmodell, privat sjukvårdsförsäkring och träningsbidrag. Möjlighet att avancera till produktansvarig finns inom företaget. Vi sitter trevlig lokaler i Stockholm City.

Starka produkter där vi har Google och Facebook som största konkurrenter och där din insats får en viktig inverkan i produktens framgång. Vi erbjuder en händelserik miljö där kulturen präglas av öppenhet, professionalism och engagemang

Ansök

Känner du att du skulle kunna vara den vi söker samt att du har en ambition att utveckla dina kunskaper inom digital media och försäljning, kontakta då konsult Agneta Hårte Vinno Rekrytering agneta@vinno.se tel. 0735-089373 eller till agneta@vinno.se.

Urval och intervjuer sker löpande.

Om

MatchAds teknik kombinerar kundernas annonser med det redaktionella innehållet som finns på våra sajter i vårt annonsnätverk. Dessutom matchas annonserna med läsarnas beteenden.

MatchAds.se ägs av några av Sveriges ledande mediehus bl a Bonnier och NTM Media AB . Annonser matchas mot det redaktionella innehållet samt mot besökarnas beteende. Nätverket består av några av Sveriges största mediesajter (Expressen.se, DN.se, DI.se, UNT.se, Skånemedia m.fl.)

Ansök nedan

 

Ansök direkt till denna tjänst

Vi följer GDPR
Vinno AB är ansvariga för behandlingen av Dina personuppgifter. Du har rätt att få del av de personuppgifter som finns registrerade om Dig. Om Du har några frågor om detta kan Du kontakta oss genom att skicka ett email till info@vinno.se eller genom att skriva till oss.

Jag godkänner integritetspolicyn

Ditt namn


Din e-postadress


Ditt telefonnummer


Eventuellt meddelande till oss


Nedan kan du välja om du vill bifoga en fil (PDF eller Word) eller klistra in ditt CV som ren text i textrutan.

Bifoga fil


Klistra in text


Följande fält är frivilliga och används av vår interna sökmotor. Vänligen ange kortfattad information.

Ålder


Kön


Utbildning


Språkkunskaper


Erfarenheter


Bild av dig (måste vara i JPG-format)