Vinno
 

 

Erfaren Frontend-utvecklare med fokus på design till Delta Web Solutions

                                                                                                

 

Jobbeskrivning

Vi söker nu någon med flerårig erfarenhet, mer än 3 år,helst 4 till 5 år av att utveckla webbsidor med tyngdvikt på design och utformning. Jobbet är spännande och varierat då du dagligen utsätts för nya utmaningar och får komma med nya idèer på att lösa kundens problem. Delta Web Solutions är en del av Delta Projects och är en trevlig och utvecklande arbetsplats med många möjligheter.Hos oss kommer du garanterat att trivas!

Har du landat i din utvecklarroll och tryggt kan luta dig tillbaka på din gedigna erfarenhet? Vaknar du varje morgon med nya idéer för olika problem. Drivs du av friheten att skapa eget och samtidigt älskar att göra, leverera och se resultatet av din kreativitet? Då är du som vi.

Delta Web Solutions är en webbyrå i Stockholm, som utgör en del av Delta Projects. Vårt fokus ligger på webbproduktion, webbutveckling och Frontend Design. Nu söker vi en webbutvecklare till ett skickligt team med fokus på digital utveckling.

Din profil

Kreativt driven med ett strukturerat tänk. Fri lösningsfixare som gillar att arbeta med korta beslutsvägar. Ser kundens problem som en utmaning. Som person är du samarbetsvillig och stöttande samt kan bidra med din energi till teamet. Du vill dela med dig av din kompetens och ta del av andras genom att diskutera lösningar.

Dina kompetenser

3- 5 års erfarenhet av att bygga världsklass webbplattformar och applikationer inom Wordpress, HTLM5, Javascript och PHP

Önskvärda krav

    Erfarenhet av webbutveckling, gärna med responsiv design (Bootstrap)
    Stark modern UX förståelse och kunskap av trender, Mobile First
    Erfarenhet av CSS/SASS
    Stark modern UX förståelse och kunskap av trender, Mobile First
    Erfarenhet att sätta upp Web Data, Tag managers (GTM,Segment)
    Erfarenhet av GULP och Webpack
    Erfarenhet av GOOGLE AMP for Wordpress
    Erfarenhet av agil metodik (gärna Scrum)
    Erfarenhet av att skapa merförsäljning till nya och befintliga kunder

Vi erbjuder

En fantastisk möjlighet att bli en del av en framgångsrik och högpresterande miljö där du tillåts arbeta självständigt med dedikerade och skickliga kollegor. Vi har många framgångsrika och kända företag som våra kunder. Vår framgång bygger på vår förmåga att skapa en miljö som ger duktiga individer möjlighet att växa inom organisationen. Här finns möjlighet att för dig som individ att växa tillsammans med andra utvecklare. Vi sitter i ljusa lokaler I Garnisonen på Östermalm i Stockholm.

Vi erbjuder attraktiva löner och förmåner till rätt person.

Vi anställer löpande så skicka din ansökan snarast!

Kontakta

Kontakta gärna rekryteringskonsult Carl Bourghardt, Lägg in din ansökan på www.vinno.se under lediga jobb eller maila/ring carl(a)vinno.se på Vinno Rekrytering tel. 0708-692 212, om du vill veta mer om tjänsten.

Delta Web Solutions är en webbyrå i Stockholm, som utgör en del av Delta Projects. Vår fokus ligger på webbproduktion och webbutveckling. Vi erbjuder kompletta lösningar inom webbproduktion inklusive mobila hemsidor, CMS, appar, responsive design och verktyg. Vi söker dig som vill inleda eller vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder.   

 

Ansök direkt till denna tjänst

Vi följer GDPR
Vinno AB är ansvariga för behandlingen av Dina personuppgifter. Du har rätt att få del av de personuppgifter som finns registrerade om Dig. Om Du har några frågor om detta kan Du kontakta oss genom att skicka ett email till info@vinno.se eller genom att skriva till oss.

Jag godkänner integritetspolicyn

Ditt namn


Din e-postadress


Ditt telefonnummer


Eventuellt meddelande till oss


Nedan kan du välja om du vill bifoga en fil (PDF eller Word) eller klistra in ditt CV som ren text i textrutan.

Bifoga fil


Klistra in text


Följande fält är frivilliga och används av vår interna sökmotor. Vänligen ange kortfattad information.

Ålder


Kön


Utbildning


Språkkunskaper


Erfarenheter


Bild av dig (måste vara i JPG-format)