Vinno
 

Celltech

 

Administratör till Celltech

 

Celltech är Nordens ledande batterileverantör. Nu söker vi en administratör som kommer att utvecklas inom sina arbetsuppgifter. Du kommer att ha ett inspirerande administrativt jobb i en teknisk bransch där utvecklingen går stadigt framåt. Vi som arbetar på Celltech är ett glatt gäng som når våra målsättningar tillsammans och som jobbar med den absolut senaste tekniken.


Din roll

Du kommer att sköta administrationen på Celltech. Dina huvudsakliga ansvarsområden är orderadministration, där du kommer att arbeta i M3 (Movex) med orderläggning och inköp mot kund och leverantör. Du kommer även att ansvara för uppdateringar, fakturering av kundorder, registervård och reklamationshantering. Du lär känna kunderna och kundernas behov för att kunna möta deras förväntningar.

Din profil

För att lyckas på Celltech tror vi att du är en flexibel person som tycker om att arbeta självständigt med olika typer av administrativa arbetsuppgifter. Du bör ha minst tre års erfarenhet av likande arbetsuppgifter som inköp, orderadministration, fakturering,  innesäljare eller kundservice och vara väl insatt i implementering av arbetsprocesser. Du är noggrann, effektiv och strukturerad. Som person är du positiv, social och bra på att samarbeta med olika typer av människor. En stark kommunikativ förmåga är nödvändig och vi ser också att du är duktig på att ge god service samt är van vid att ta egna initiativ.

 

Formella krav

  • Grundläggande utbildning i ekonomi
  • Eftergymnasiala studier är meriterande 
  • Erfarenhet av administrativt arbete 
  • Erfarenhet både inom inköp och orderregistrering mot kund och leverantör
  • Goda kunskaper i Office-paketet samt "liknande"affärssystem som M3 (Movex) 
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift
  • Kunna läsa, skriva och tala på engelska utan problem
  • B-körkort        

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett arbetsklimat som skapar utveckling, engagemang och resultat. Hos oss blir du en del av Celltech som sätter hälsa, miljö och säkerhet högt på agendan och där det finns goda möjligheter till personlig utveckling. Tjänsten är en heltidsanställning och vi sitter i trevliga lokaler i Kista. Celltech har kollektivavtal och erbjuder en motiverande arbetsmiljö där vi alla arbetar mot samma mål och tar ansvar för det vi gör.

Ansök

Känner du att du skulle kunna vara den vi söker? Har du en ambition att utveckla dina kunskaper inom batteribranschen och administration? Då vill vi gärna ha din ansökan innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt. Sänd din ansökan via www.vinno.se/ledigajobb. Frågor om tjänsten, kontakta vår konsult Agneta Hårte på Vinno Rekrytering: agneta@vinno.se, tel. 0735-089373. Urval och intervjuer sker löpande.

Om Celltech

Celltech är Nordens ledande batterileverantör. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners utvecklar vi batterier och batterisystem för alla typer av applikationer från idé till produktion, från standardprodukter till kundanpassade lösningar. Celltech grundades 1984 i Sverige, och finns idag representerat i hela Norden. Celltech ingår i Addtechkoncernen, vilka är listade på Stockholmsbörsen. Celltech ska vara det självklara valet när företag väljer sin batteripartner. Vi kan batterier.

 

Läs mer om företaget på www.celltech.se
 

Ansök nedan

Ansök direkt till denna tjänst

Vi följer GDPR
Vinno AB är ansvariga för behandlingen av Dina personuppgifter. Du har rätt att få del av de personuppgifter som finns registrerade om Dig. Om Du har några frågor om detta kan Du kontakta oss genom att skicka ett email till info@vinno.se eller genom att skriva till oss.

Jag godkänner integritetspolicyn

Ditt namn


Din e-postadress


Ditt telefonnummer


Eventuellt meddelande till oss


Nedan kan du välja om du vill bifoga en fil (PDF eller Word) eller klistra in ditt CV som ren text i textrutan.

Bifoga fil


Klistra in text


Följande fält är frivilliga och används av vår interna sökmotor. Vänligen ange kortfattad information.

Ålder


Kön


Utbildning


Språkkunskaper


Erfarenheter


Bild av dig (måste vara i JPG-format)