Vinno
 

 

 

Administratör till IT utvecklingsföretaget Amuze Interactive

 

aMuze Interactive AB har utvecklat och lanserat en ny produkt som heter iPosterSessions. Det är en smart online plattform där man kan skapa, distribuera och presentera interaktiva multimedia presentationer. Nu söker vi en administrationsassistent som gillar att jobba med olika stimulerande arbetsuppgifter. Du kommer att ha ett inspirerande administrativt jobb i en högteknologisk bransch där utvecklingen stadigt går framåt. Vi som arbetar på aMuze Interactive är en öppen och välkomnande grupp som når våra målsättningar tillsammans och som jobbar med den absolut senaste tekniken.


Din roll

Du kommer att hjälpa till att sköta administrationen på aMuze Interactive. Dina huvudsakliga ansvarsområden är att sköta enklare ekonomiadministration som fakturor, att administrera både internt och externt t.ex. reseräkningar och reseadministration, enklare research på webben, samt ha kontakter med myndigheter, exempelvis skatteverket. Du behöver goda datakunskaper. I dina uppgifter ingår att assistera VD på företaget.  

 

Din profil

Vi söker en flexibel person som tycker om att arbeta självständigt med olika typer av administrativa arbetsuppgifter. Du bör ha några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som orderadministration, fakturering, och kundservice och vara väl insatt i implementering av arbetsprocesser. Du är noggrann, nyfiken, effektiv och strukturerad. Som person är du positiv, social och bra på att samarbeta med olika typer av människor. En stark kommunikativ förmåga är nödvändig och vi ser också att du är duktig på att ge god service samt är van vid att ta egna initiativ.

 

Formella krav 

  • Ha jobbat med enklare ekonomiuppgifter
  • Eftergymnasiala studier är meriterande 
  • Erfarenhet av administrativt arbete 
  • Erfarenhet både inom orderregistrering mot kund och leverantör
  • Goda kunskaper i Microsoft eller Mac Office-paketet. 
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift
  • Kunna läsa, skriva och tala på engelska utan problem
  • Erfarenhet av Google Analytics är ett plus
  • Erfarenhet av att jobba med internationella kunder

 

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett arbetsklimat som skapar utveckling, nyfikenhet, engagemang och resultat. Hos oss blir du en del av aMuze Interactive som sätter hälsa, miljö och säkerhet högt på agendan och där det finns goda möjligheter till personlig utveckling. Tjänsten som Administratör är en heltidsanställning och vi sitter i trevliga lokaler på Söder i Stockholm. aMuze Interactive erbjuder en motiverande arbetsmiljö där vi alla arbetar mot samma mål och tar ansvar för det vi gör.

 

Ansök

Känner du att du skulle kunna vara den vi söker? Har du en ambition att utveckla dina kunskaper inom administration och få jobba i ett litet företag som ligger i framkant av den högteknologiska utvecklingen? Då vill vi gärna ha din ansökan innehållande CV och personligt brev så snart som möjligt. Sänd din ansökan via www.vinno.se/ledigajobb Frågor om tjänsten, kontakta vår konsult Carl Bourghardt på Vinno Rekrytering: carl@vinno.se, tel. 0708-692212. Urval och intervjuer sker löpande.

 

Om aMuze Interactive

aMuze Interactive är världsledande inom sin nisch och har många kända kunder världen över. Vi levererar en unik online lösning för interaktiv publicering och distribution. Plattformen används av vetenskapliga organisationer, skolor, universitet, och företag med forskningsinriktning i hela världen. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners utvecklar vi system som ligger i teknikens framkant inom online multimedia kommunikation.

Läs mer om företaget på www.amuze-interactive.com

Ansök nedan!

Ansök direkt till denna tjänst

Vi följer GDPR
Vinno AB är ansvariga för behandlingen av Dina personuppgifter. Du har rätt att få del av de personuppgifter som finns registrerade om Dig. Om Du har några frågor om detta kan Du kontakta oss genom att skicka ett email till info@vinno.se eller genom att skriva till oss.

Jag godkänner integritetspolicyn

Ditt namn


Din e-postadress


Ditt telefonnummer


Eventuellt meddelande till oss


Nedan kan du välja om du vill bifoga en fil (PDF eller Word) eller klistra in ditt CV som ren text i textrutan.

Bifoga fil


Klistra in text


Följande fält är frivilliga och används av vår interna sökmotor. Vänligen ange kortfattad information.

Ålder


Kön


Utbildning


Språkkunskaper


Erfarenheter


Bild av dig (måste vara i JPG-format)