Vinno
 

 

Vi söker nu någon med minst 5 år erfarenhet av att utveckla webbsidor för en tjänst som teamleader och backendutvecklare. Jobbet är spännande och varierat då du dagligen utsätts för nya utmaningar och får komma med nya idéer på att lösa kundens problem. Delta Web Solutions är en webbyrå i Stockholm, som utgör en del av Delta Projects, och är en trevlig och utvecklande arbetsplats med många möjligheter. Vårt fokus ligger på webbproduktion och webbutveckling Nu söker vi en teamleader/backendutvecklare till ett skickligt team med fokus på digital utveckling. Hos oss kommer du garanterat att trivas!

 

Erfarenhet:

  • Minst 5 års erfarenhet av backend-utveckling inom PHP, Laravel eller liknande.
  • Minst 5 års erfarenhet av att jobba med databaser (MySQL, MariaDB eller liknande).
  • Erfarenhet av React, Angular och node är meriterande.
  • Erfarenhet av att skapa merförsäljning till nya och befintliga kunder
  • Erfarenhet av projektledning är meriterande

Du kommer att prata mycket med våra kunder. Du kommer att leda våra workshops där man tar fram underlagen till våra projekt. Du kommer att vara den som kommer vara ytterst ansvarig för de verktyg och ramverk vi väljer. Detta kommer att ske i samråd med dina kollegor (2 st frontendare).

Ibland har vi hög arbetsbelastning och då använder vi externa resurser. Då kommer du att vara beställare/projektledare emot 3dje part.

Du kommer att få en tjänst som är otroligt kul och spännande tjänst med stort ansvar både internt och externt gentemot våra kunder.

Jobbet är spännande och varierat då du dagligen utsätts för nya utmaningar och får komma med nya idéer på att lösa kundens problem. Har du landat i din utvecklarroll och tryggt kan luta dig tillbaka på din gedigna erfarenhet? Vaknar du varje morgon med nya idéer för olika problem. Drivs du av friheten att skapa eget och samtidigt älskar att göra, leverera och se resultatet av din kreativitet? Då är du som vi.

 

Din profil:

Kreativt driven med ett strukturerat tänk. Fri lösnings fixare som gillar att arbeta med korta beslutsvägar. Ser kundens problem som en utmaning. Som person är du samarbetsvillig och stöttande samt kan bidra med din energi till teamet. Du vill dela med dig av din kompetens och ta del av andras genom att diskutera lösningar.

Vi erbjuder:

En fantastisk möjlighet att bli en del av en framgångsrik och högpresterande miljö där du tillåts arbeta självständigt med dedikerade och skickliga kollegor. Vi har många framgångsrika och kända företag som våra kunder. Vår framgång bygger på vår förmåga att skapa en miljö som ger duktiga individer möjlighet att växa inom organisationen. Här finns möjlighet att för dig som individ att växa tillsammans med andra utvecklare. Vi sitter i ljusa lokaler i Garnisonen på Östermalm i Stockholm.

Vi erbjuder attraktiva löner och förmåner till rätt person.

Vi anställer löpande så skicka din ansökan snarast!

Kontakta:

Kontakta gärna rekryteringskonsult Carl Bourghardt, Lägg in din ansökan på www.vinno.se under lediga jobb. Ring tel. 0708-692 212, om du vill veta mer om tjänsten.

Vi erbjuder kompletta lösningar inom webbproduktion inklusive mobila hemsidor, CMS, appar, responsive design och verktyg. Vi söker dig som vill vidareutveckla din karriär med oss och våra kunder.   

 

Ansök direkt till denna tjänst

Vi följer GDPR
Vinno AB är ansvariga för behandlingen av Dina personuppgifter. Du har rätt att få del av de personuppgifter som finns registrerade om Dig. Om Du har några frågor om detta kan Du kontakta oss genom att skicka ett email till info@vinno.se eller genom att skriva till oss.

Jag godkänner integritetspolicyn

Ditt namn


Din e-postadress


Ditt telefonnummer


Eventuellt meddelande till oss


Nedan kan du välja om du vill bifoga en fil (PDF eller Word) eller klistra in ditt CV som ren text i textrutan.

Bifoga fil


Klistra in text


Följande fält är frivilliga och används av vår interna sökmotor. Vänligen ange kortfattad information.

Ålder


Kön


Utbildning


Språkkunskaper


Erfarenheter


Bild av dig (måste vara i JPG-format)