Vinno
 

 

Vi söker en Global COO, Logistics och Controller

 

Defunc är ett konsument elektroniskt företag inom mobilt ljud. Företaget specialiserar sig på att inom mobilt ljud rikta sig mot kräsna konsumenter med kvalitetsprodukter inom olika segment med en attraktiv prissättning. Vi har tre olika pris och kvalitetsnivåer: Basic, GO och Plus. Alla uppfyller höga krav på kvalité, ljudåtergivning, ergonomi (viktigt att produkten sitter kvar i örat), funktionalitet och innovativ funktion för en produkt som är mycket konkurrenskraftigt.
Vi växer kraftigt med god lönsamhet och söker därför en erfaren COO, för att lyfta oss till nästa nivå. Defunc har egen utveckling men samarbetar också med bland annat KTH när det gäller utveckling av nya produkter inom ljud och inom gaming. Företaget säljer produkterna runt om i världen via olika återförsäljare, e-handel etc. Organisationen i Sverige består Defunc av VD, Försäljningschef, Marknadschef/sociala medier, Ekonomi, Supply chain ansvarig, och flera andra kvalificerade medarbetare. Se vidare om företaget på
www.defunc.comTjänsten som Global COO innebär att du har ansvar för Operations detta inkluderar det övergripande ansvaret för supply chain, ekonomi, logistik och administration. Detta innebär ansvar för hela supply chain kedjan när det gäller all transport och lager från producent till slutkund. Vi har idag personal som sköter det dagliga supply chain arbetet, ekonomi, administration och kontakten med kunderna. Din roll blir mer övergripande inom områdena. Du kommer också att ha en central roll som controller för verksamheten och personalansvar.

 

Krav

 • Akademisk examen inom ekonomi, logistik, IT, teknik, matematik eller liknande.
 • Flytande engelska
 • Mycket goda kunskaper i excell och ekonomiprogram.
 • Erfarenhet inom i första hand Logistik (Supply Chain Manager) och Controlleransvar.
 • Du är duktig på rapportering och har en analytisk bakgrund med en passion för siffror. Du är van vid att dra slutsatser och presentera på ett förståeligt sätt.
 • Du kommer att få fullt ansvar från dag ett, du har ett starkt självförtroende och är självgående och gillar att lösa svåra uppgifter.
 • Du är motiverad, driven, självgående samt en detaljorienterad person som vill göra skillnad.
 • Ett plus är erfarenhet av konsument elektronik marknaden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Kontinuerligt samla in och sammanställa uppgifter inom vår globala logistik och kostnadsmassa och dra slutsatser samt kontinuerligt göra förbättringar inom transport och logistik till våra olika lager i världen.
 • Kontinuerligt samla in och sammanställa Supply Chain KPI´s och utveckla nya KPI er.
 • Uppdatering av rekommenderade återförsäljarpriser och konsumentpriser med våra distributörer och butiknätverk på global basis.
 • Uppdatering av priser och frakter i våra datasystem.
 • Understödja vår organisation med logistikpriser för korrekt slutprissättning.

 

Vi har en distributör i varje land och jobbar mer och mer med e-business, naturligtvis med Amazon och en del lokala e-handlare.

Vi har fått väldigt stark respons på det nya produktprogrammet, särskilt vår True GO i fyra färger som slår konkurrenterna med bättre ljud, längre batteritid, bättre hållfast i örat till ett mycket billigare pris. I början av nästa år börjar vi leverera vår nya världsunika Mobile Gaming produkt. Alltmer av den jättelika gaming marknaden går mot mobiler i ställer för datorer. Och vår produkt som vi utvecklat i ihop med KTH är optimerad för just detta.

För rätt person är jobbet både omväxlande och utmanande. Du kommer att ingå i vår ledningsgrupp och vara med om en resa i detta snabbväxande företag och intressanta produktområde.

Vi erbjuder attraktiva löner och förmåner till rätt person.

Vi intervjuar och anställer löpande så snart vi hittat rätt person, så skicka din ansökan snarast!

Kontakta gärna rekryteringskonsult Carl Bourghardt för mer info. Lägg in din ansökan på www.vinno.se under lediga jobb eller maila/ring c(a)vinno.se på Vinno Rekrytering tel. 0708-692 212, om du vill veta mer om tjänsten.

 

 

 

Ansök direkt till denna tjänst

Vi följer GDPR
Vinno AB är ansvariga för behandlingen av Dina personuppgifter. Du har rätt att få del av de personuppgifter som finns registrerade om Dig. Om Du har några frågor om detta kan Du kontakta oss genom att skicka ett email till info@vinno.se eller genom att skriva till oss.

Jag godkänner integritetspolicyn

Ditt namn


Din e-postadress


Ditt telefonnummer


Eventuellt meddelande till oss


Nedan kan du välja om du vill bifoga en fil (PDF eller Word) eller klistra in ditt CV som ren text i textrutan.

Bifoga fil


Klistra in text


Följande fält är frivilliga och används av vår interna sökmotor. Vänligen ange kortfattad information.

Ålder


Kön


Utbildning


Språkkunskaper


Erfarenheter


Bild av dig (måste vara i JPG-format)