Vinno
 

 

Webbyrån Sprattlevann växer kraftigt och behöver fler talanger till sin grupp i Stockholm. Bolaget ingår i en koncern, bestående av flera bolag. Koncernen hjälper andra entreprenörer och bolag, att ta sina affärsidéer vidare till en handelsplats, investerare eller affärsänglar. Vår roll är att hela tiden berätta för världen att vår kund existerar, säkerställa att den får maximal räckvidd för en minimal kostnad. Vi sitter centralt i trevliga lokaler i centrala Stockholm.

 

Allmänt om tjänsten

Som Digital marknadsförare på webbyrån Sprattlevann kommer ingen dag vara den andre lik. I en startup som vår kommer arbetsuppgifterna ibland vara impulsiva och med tight deadline. Därför kommer det krävas att du har hög integritet och prioriterar rätt för företagets bästa. Desto viktigare, för kundens bästa. Till din hjälp har du en erfaren VD som gjort det här jobbet i 4 år, en nyanställd projektledare i Ukraina och Head of Developer i Indien. Du kommer främst ha dialog mellan kunden och projektledaren för att strukturera upp arbetet på bästa sätt.

 

Ett typiskt scenario skulle kunna vara att en extern kund behöver upprätta Google AdWords kampanjer och med löpande underhåll och optimering. Din roll kommer vara att se till att kundens känslor blir hörda, och sedan konvertera dem till ett mer tekniskt språk så att projektledaren kan delegera och planera jobbet. Du kommer sedermera upprätta rapporter, föreslå åtgärdsplaner för att optimera och säkerställa att kundens mål och önskemål blir uppnådda.

 

Du kommer vara nyckelpersonen i webbyrån och alla jobb som kommer in går alltid via dig. Det är också din uppgift att räkna på offerter och skriva avtal gentemot kunden. Både interna och externa avtal ska upprättas. Kunderna är alltifrån en landningssida för att generera leads till ett mer avancerat legaltech system och allt däremellan. Sprattlevann har inte som affärsidé att konkurrera med redan existerande webbyråer, vi säljer på kompetens och mer avancerade system. Bolaget siktar på kunden som kräver det där lilla extra, och vårt mål är alltid att leverera över det.

 

Projekt som är pågående just nu

 • Bygga app för vår webb-publikation Finanstid.se
 • Färdigställa fintech system samt mobilapp till motorsport
 • Upprätta en roadmap för en ny legaltech plattform
 • Lansera e-handel Duplotryck.se
 • Löpande Digital marknadsföring på våra kunder
 • Löpande Digital marknadsföring på interna bolag
 • Löpande underhåll och förbättringsarbete på befintliga kunder
 • Optimera och kvalitétssäkra digitala kampanjer på respektive kund
 • Ett projekt med en mycket stor budget

Möjlighet att jobba hemifrån finns, men vi ser gärna att man är inne på kontoret så mycket som möjligt.

Lön och andra förmåner diskuteras individuellt. Det är viktigt för oss att du får en trygg arbetsplats där du samtidigt känner dig uppskattad och gör skillnad. Till vår fördel är att vi är en startup med stabila kunder, hittills baserat på vad vi gjort på 6 månader är du därmed garanterad en karriär oss.

Du som söker

 • Yngre kvinna eller man
 • Mycket god svenska och engelska i tal och skrift
 • Erfarenhet av B2B försäljning
 • Erfarenhet inom projekthantering
 • Kunna lämna referenser baserat på erfarenheten
 • Engagerad i företaget och vår produkt och ha en stark vilja att utveckla denna.

Vad vi erbjuder:

 • En otroligt avslappnad arbetsplats där vi alltid strävar efter att dra nytta av vår storlek
 • Mycket goda utvecklingsmöjligheter.
 • Många skratt och tårar, det kommer bli en utmaning, men alla ska fortfarande ha kul på vägen.

 

Är det här du? Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev till Carl Bourghardt på Vinno Rekrytering AB,  gå på www.vinno.se och lägg in dig i vår CV Databas. Om du vill veta mer om tjänsten ring Carl på 0708-692 212. Märk din ansökan med “ Digital marknadsförare till Sprattlevann”. Sista ansökningsdag den 15 december 2020.

 

Ser fram emot att höra av dig!

Ansök nedan!
 

Ansök direkt till denna tjänst

Vi följer GDPR
Vinno AB är ansvariga för behandlingen av Dina personuppgifter. Du har rätt att få del av de personuppgifter som finns registrerade om Dig. Om Du har några frågor om detta kan Du kontakta oss genom att skicka ett email till info@vinno.se eller genom att skriva till oss.

Jag godkänner integritetspolicyn

Ditt namn


Din e-postadress


Ditt telefonnummer


Eventuellt meddelande till oss


Nedan kan du välja om du vill bifoga en fil (PDF eller Word) eller klistra in ditt CV som ren text i textrutan.

Bifoga fil


Klistra in text


Följande fält är frivilliga och används av vår interna sökmotor. Vänligen ange kortfattad information.

Ålder


Kön


Utbildning


Språkkunskaper


Erfarenheter


Bild av dig (måste vara i JPG-format)